Produse naturale și sănătoase pentru un Crăciun autentic în Dobrogea

34 0

Delicasa, întreprinderea socială de inserție situată în satul Slava Rusa din județul Tulcea, vă aduce în case de sărbători produse naturale, fără zahăr și fără aditivi, pregătite cu fructe proaspete de la micii producători locali.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Delicasa vă propune o gamă largă de sucuri și nectaruri din fructe locale, disponibile pentru livrare la domiciliu în orașul Constanța între 15 și 30 decembrie. Produsele sunt pregătite cu dragoste și atenție, folosind fructe scăldate în soarele dobrogean și realizate fără zahăr și fără aditivi, cu respect față de mediu și de sănătatea ta.

Asigură-te că le oferi oaspeților de sărbători cel mai aromat suc natural de mere și deliciosul nectar de caise, piersici sau prune fără zahăr pline de prospețime și naturalețe!

Iar atunci când ești tu musafir, surprinde-i pe cei dragi cu una dintre cele 3 variante de coșuleț-cadou care includ trei tipuri de nectar (sticluțe de 300 ml cu nectar de prune, caise și piersici), trei tipuri de gem (borcane de 300 ml cu gem de prune, gutui, caise sau piersici), plus o decorațiune handmade Souvenir din Dobrogea. Acesta este un cadou perfect pentru cei care își doresc să încerce arome autentice și sănătoase din Dobrogea.

Suntem mândri să sprijinim micii producători locali, iar prin achiziționarea produselor noastre, să ne ajutăm comunitatea să crească și să se dezvolte. Alege să bei sănătos în aceste sărbători și să susții producătorii locali. Pentru oferta noastră completă și comenzi vă așteptăm cu un mesaj sau vă invităm pe pagina de Facebook si pe www.delicasa.ro.

Delicasa îți urează sărbători fericite și multă sănătate!

Delicasa își propune să susțină comunitatea locală prin colectarea de fructe și legume de la micii producători și prin oferirea de locuri de muncă în mod prioritar persoanelor vulnerabile din zonă. În plus, societatea se va implica în proiecte precum organizarea unui festival anual de tip serbări ale comunității, organizarea de cursuri de formare și distribuirea de material săditor pentru înființarea de micro-plantații de pomi și arbuști fructiferi.

Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială

telefon: 0730 20 11 41

e-mail: contact@delicasa.ro

Related Post