Curs “Public Speaking” susținut LIVE la Constanta de Melania Medeleanu

391 0
  1. – Sala de Conferințe City Park Mall, Sâmbătă – 25 martie 2023

Constanța, 16 Februarie 2023. Cum să începi un discurs în forță? Cum să captezi și să menții atenția în timpul unui discurs? Cum să planifici și să structurezi un discurs? Ce pot face cu mâinile? Răspunsul la aceste întrebări și multe alte secrete veți afla de la Melania Medeleanu, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România.

Cursul de Public Speaking va avea loc, Sâmbătă – 25 martie 2023, la City Park Mall, în zona de mezanin de la nivel 1 (intrarea se face prin partea stanga a restaurantului LUV), din Bulevardul Al. Lăpușneanu nr. 116C, în intervalul ora 10:00- 18:00. Cine poate participa? Indiferent dacă ești la început de drum și vei susține o prezentare în fața colegilor sau ai deja experiență în cadrul conferințelor, acest curs îți va da toate instrumentele necesare pentru a construi un discurs coerent, clar, concis, dar vei afla și cum să livrezi mesajul într- un mod convingător și interesant.

“Cursul se adresează atât vorbitorilor începători, cât și acelora care știu cum se construiește discursul, dar simt nevoia să exerseze suplimentar”, afirmă Melania Medeleanu. “Imi doresc ca acest curs să fie unul interactiv cu maxim 20- 30 participanți, astfel încât fiecare să aibă timp să exerseze, dar și să simtă presiunea altor perechi de ochi!”

Costul de înscriere este de 850 lei și se realizează accesând acest link https://melaniamedeleanu.ro/courses/curs-public-speaking/ . Locuri limitate.

Melania Medealeanu a colaborat cu Realitatea TV și Prima TV. Și- a petrecut mai bine de jumătate din viață în fața camerelor de luat vederi. A intervievat sute de oameni – sportivi, artiști, politicieni. Din 2011 a lucrat cu mai bine de 1.000 de adulți din diferite medii profesionale (avocați, specialiști PR și comunicare, oameni de televiziune, actori, politicieni etc.) pentru a-i ajuta să își îmbunătățească abilitățile de prezentare (dicție, public speaking, media training). Este implicată în acțiuni umanitare la www.zidebine.ro

Mulțumim partenerilor ce ne suțin în buna desfășurare a evenimentului: Delicasa, Meet Locals, Dea Wall, Terapii Alternative – Mind, Body, Spirit, eKara, Careless Beauty şi partenerilor media: Antena 3 Constanța, Constanta 100%, Cuget Liber, Constănțeanul, Evenimente Constanţa, Focus Press, Ziarul Amprenta. Partenerii vor oferi celor prezenți premii în cadrul tombolei organizate la sfârșitul evenimentului.

Mai multe detalii gasiti pe https://www.facebook.com/YNKMediaStrategy/ .

Pentru detalii suplimentare:

Camelia Artamon, Director General

camelia@ynkmediastrategy.ro

Tel: 0721.011.922

Related Post