Delicasa la Marketing Waves: o experiență de succes

266 0

Delicasa a participat cu succes la evenimentul Marketing Waves care a avut loc la Complex Diplomatic Mamaia pe 6 aprilie. Evenimentul de tip conferință de 1 zi cu zonă de expoziție a adunat peste 50 de participanți din mediul antreprenorial puternic ancorați în comunitatea locală.

Delicasa a fost prezentă în zona expo, unde și-a prezentat gama de produse de calitate superioară, nectar și suc de mere. Cei care au trecut prin zona expo au putut să deguste produsele noastre, să afle detalii despre ingrediente și să cunoască povestea Delicasa.

Pe lângă prezentarea produselor am reușit să preluăm contacte de la potențiali clienți, să socializăm și să facem networking.

Ne-am bucurat să vedem că vizitatorii noștri au fost încântați de produsele noastre și de povestea Delicasa, întreprinderea socială de inserție de la Slava Rusă care se implică pentru comunitatea de acolo, și am primit feedback pozitiv despre calitatea și gustul produselor noastre. Suntem mândri de ceea ce am reușit să realizăm și suntem hotărâți să continuăm proiectul și să diversificăm cu produse din gama gem și dulceață, cât și cu sosuri pentru gătit.

Ne-am propus să aducem bucurie în casele românilor prin produsele noastre și suntem încântați să vedem că acestea sunt apreciate. Mulțumim organizatorilor și vizitatorilor pentru un eveniment excelent și abia așteptăm să fim prezenți la următoarea ediție.

Despre Delicasa: Delicasa este o companie românească producătoare de nectar și suc de mere din fructe 100% românești. Produsele noastre sunt făcute din ingrediente naturale și sunt disponibile într-o varietate de arome delicioase. Ne dedicăm aducerii produselor de cea mai înaltă calitate pe piața românească și suntem mândri să fim producători locali.

Delicasa este prima întreprindere socială de inserție din județul Tulcea, fondata in 2021 de către Ștefania Filip. Scopul Delicasa este de a produce și comercializa produse alimentare locale, proaspete și sănătoase, precum și de a sprijini comunitatea locală prin crearea de locuri de muncă și prin încurajarea folosirii terenurilor disponibile în sat și a practicilor ecologice de cultivare.

Pentru orice informații suplimentare despre proiectele noastre și despre produsele noastre proaspete și naturale ne puteți contacta la adresa de email sau pe pagina noastră de Facebook.

Produsele Delicasa pot fi găsite la sediul fabricii din Slava Rusă, prin comandă pe pagina de Facebook și pe site-ul www.delicasa.ro.

Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială

telefon: 0730 20 11 41

e-mail: contact@delicasa.ro

Related Post