Delisosul și sucul de roșii, noi produse locale de la Slava Rusă

42 0

Cu o abordare atentă și responsabilă față de natură și comunitatea locală, Delicasa (Filip Foods SRL), prima întreprindere socială de inserție din județul Tulcea, lansează o gamă diversificată de produse din fructe și legume locale.
După ce în luna august producția s-a concentrat e nectarul de caise, piersici și prune, septembrie și octombrie vor lansa sezonul sucului și sosurilor pe baza de roșii și gogoșari. Primul din serie este foarte utilizatul suc de roșii obținut din roșii de la producători locali prin stoarcere și separare a semințelor și fierbere cu puțină sare, atât cât să-i dea gust și stabilitate până la consum. Urmează sosurile bază pentru gătit cu roșii, gogoșari și condimente, fără zahăr adăugat și fără aditivi.
Produsele Delicasa păstrează rețete tradiționale din zona Dobrogei și adaugă versiuni reinterpretate modern, păstrând mereu calitatea și gustul autentic al fructelor și legumelor locale. Cu o abordare sustenabilă și responsabilă, produsele sunt realizate direct din fructe și legume proaspăt culese, fără zahăr adăugat și fără aditivi.
Produse care se vor mai lansa în această toamnă: sucul de mere cu diferite varietăți de mere și gutui, mere și sfeclă roșie, mere și cătină ți mustul de struguri.
Produsele Delicasa pot fi achiziționate direct de la sediul din Slava Rusă, prin comandă pe pagina de Facebook și pe site-ul www.delicasa.ro.
Delicasa își propune să susțină comunitatea locală prin colectarea de fructe și legume de la micii producători și prin oferirea de locuri de muncă în mod prioritar persoanelor vulnerabile din zonă. În plus, societatea se va implica în proiecte precum organizarea unui festival anual de tip serbări ale comunității, organizarea de cursuri de formare și distribuirea de material săditor pentru înființarea de micro-plantații de pomi și arbuști fructiferi.
Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială
telefon: 0730 20 11 41
e-mail: contact@delicasa.ro

Related Post