Luna recoltei de produse locale de la Slava Rusă

299 0

Primul an de activitate este unul bogat în recolte pentru întreprinderea artizanala de gem, dulceață și nectar fără zahăr și fără conservanți de la Slava Rusă.

În numai câteva luni de la deschidere gama de produse s-a extins de la nectar, must de struguri, suc de roșii la sosuri bază pentru gătit și suc de mere în diverse variante și combinații.

Iată care sunt astăzi produsele Delicasa:

  • Sucul de mere cu diferite varietăți de mere și gutui, mere și sfeclă roșie, mere și cătină, produse proaspete și gustoase, care combină beneficiile multiple ale acestor ingrediente și care pot fi savurate în orice moment al zilei.
  • Nectarul de fructe, o băutură răcoritoare și sănătoasă, disponibil în trei arome delicioase: piersici, caise și prune, care păstrează aroma și gustul fructelor locale proaspete.
  • Sucul de roșii, obținut din roșii de calitate superioară, o sursă excelentă de vitamine și minerale, care oferă gustul proaspăt al roșiilor, în orice moment al anului.
  • Sosul de roșii cu o rețetă originală bazată pe roșii locale, ardei grași și condimente, este o opțiune excelentă pentru prepararea diverselor mâncăruri și gustări, având un gust autentic și o consistență perfectă.
  • Mustul de struguri, un produs delicios și sănătos, obținut din struguri proaspeți și cu un conținut ridicat de antioxidanți și vitamine, care poate fi folosit în multe moduri diferite, de la prepararea sosurilor și a marinadelor, până la condimentarea brânzeturilor sau a sandwich-urilor.

Produsele Delicasa pot fi achiziționate direct de la sediul din Slava Rusa sau prin comandă pe pagina de Facebook și pe site-ul www.delicasa.ro.

Delicasa își propune să susțină comunitatea locală prin colectarea de fructe și legume de la micii producători și prin oferirea de locuri de muncă în mod prioritar persoanelor vulnerabile din zonă. În plus, societatea se va implica în proiecte precum organizarea unui festival anual de tip serbări ale comunității, organizarea de cursuri de formare și distribuirea de material săditor pentru înființarea de microplantații de pomi și arbuști fructiferi.

Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială

telefon: 0730 20 11 41

e-mail: contact@delicasa.ro

Related Post